Ga naar de inhoudGa naar het zoekenGa naar het menu

Bezoekadres hoofdkantoor

Prins Bernhardplein 112
1508 XB Zaandam

Routebeschrijving

Postadres hoofdkantoor

Postbus 150
1500 ED Zaandam

Telefoon: 088 - 751 20 00
Fax: 075 - 617 41 41
Email: info@vrzw.nl
Factuuradres: crediteuren@vrzw.nl

Persvragen

Persvragen algemeen

De pers kan tijdens kantoortijden bellen met 088 - 751 20 00 of mailen naar communicatie@vrzw.nl voor vragen over Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland of Brandweer Zaanstreek-Waterland. 

Persvragen tijdens incidenten

Voor persvragen tijdens grotere brandweerincidenten of incidenten waarbij meerdere hulpdiensten betrokken zijn, kun je bellen met 088-751 24 99. Je belt dan direct met de Voorlichter van Dienst. Bij drukte kun je het beste je contactgegevens en vraag mailen aan voorlichting@vrzw.nl. Je wordt dan zo spoedig mogelijk door de voorlichter teruggebeld.

Klachten

Als Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland zetten we ons 24/7 in voor de veiligheid van de inwoners van onze regio. Uiteraard doen we onze uiterste best om dit zo goed mogelijk te doen. Desondanks kan het gebeuren dat onze dienstverlening niet aan je verwachtingen voldoet. In dat geval horen we dit natuurlijk graag. 

Samen zoeken we dan naar een goede oplossing of antwoorden op je vragen. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening. In een gesprek met de betreffende medewerker, of de leidinggevende, kan je klacht misschien snel opgelost worden. Kom je er samen niet uit? Dan kan je alsnog besluiten een schriftelijke klacht in te dienen.

Je kunt een schriftelijke klacht indienen via info@vrzw.nl. Probeer in je e-mail zoveel mogelijk gegevens te verstrekken:

  • Jouw voorletters, achternaam, adres en telefoonnummer
  • Datum waarop de klacht is ontstaan
  • De afdeling/dienstverlening waarover de klacht gaat
  • Naam van medewerker(s) over wie de klacht gaat (indien bekend en/of van toepassing)
  • Inhoud van de klacht: wat is er gebeurd, waar ben je ontevreden over?
  • Ondertekening, plaats en datum

Zodra je  e-mail bij ons binnen is ontvang je zo spoedig mogelijk van ons een ontvangstbevestiging. 
 

Samenwerkingsverband tussen gemeenten, brandweer, politie en GHOR.