Ga naar de inhoudGa naar het zoekenGa naar het menu

Proclaimer

Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland verklaart dat de inhoud van haar website op zorgvuldige wijze en naar beste weten is samengesteld. We doen er alles aan om te zorgen dat de informatie duidelijk, actueel en betrouwbaar is. Komt u toch iets tegen wat niet goed of verouderd is, dan stellen we het op prijs als u dat aan ons laat weten via de contactpagina op onze website.

Onze website bevat ook hyperlinks naar websites van andere organisaties. Dit zijn alleen hyperlinks die betrekking hebben op de onderwerpen van de pagina's op onze website. Als u op een van deze hyperlinks klikt, verlaat u de website van Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland en bent u gebonden aan de gebruiksregels die voor de betreffende website gelden.

Alles wat op deze website staat, is van Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland. U mag deze informatie gebruiken maar geef dan wel bij ons aan dat u dit gaat doen. Het beeldmateriaal op onze website mag u niet zomaar gebruiken. Dit zijn de logo’s , foto’s en filmpjes. Hiervoor moet u ons eerst vragen of dit wel mag. Ook dit kan via de contactpagina op onze website.

Samenwerkingsverband tussen gemeenten, brandweer, politie en GHOR.