Bij VrZW doe je werk dat er toe doet

Bij Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland werken ruim 225 beroeps medewerkers en 500 vrijwilligers in een operationele organisatie aan de veiligheid van de inwoners van Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend, Waterland, Wormerland en Zaanstad. Dat doen wij samen met collega’s van politie, gemeenten en de geneeskundige hulpverlening: samen voor veilig.

VrZW is een relatief jonge organisatie en volop in ontwikkeling. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Je kunt bij VrZW aan de slag in uiteenlopende functies. Dat varieert van manschap tot beleidsmedewerker, van docent tot administratief medewerker.

Ga jij samen met ons voor veilig en deel jij onze ambitie om de organisatie ontwikkeling verder vorm te geven? Dan hebben wij een mooi aanbod!

We bieden een goed salaris, een 36-urige werkweek, een uitstekende pensioenvoorziening en een individueel keuze budget (17,05% van het salaris) om naar eigen inzicht te besteden, bijvoorbeeld aan opleiding en extra vakantiedagen.

Bij VrZW krijg je de kans om jouw ontwikkeling verder vorm te geven.

 

Vacatures

16 april 2019

Binnen Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland (VrZW) werken brandweer, politie, GHOR en gemeenten van de regio Zaanstreek-Waterland samen aan de voorbereiding op en bestrijding van incidenten, crises...

Samenwerkingsverband tussen gemeenten, brandweer, politie en GHOR.