Ga naar de inhoudGa naar het zoekenGa naar het menu

Cijfers en publicaties

Op deze pagina vind je onze cijfers, jaarstukken en publicaties.


Jaarcijfers 2023

Wat hebben wij allemaal gedaan in 2023? Bekijk de video voor ons jaar in cijfers.


Begroting 2025

Jaarlijks stellen wij een programmabegroting op. In de begroting staat wat we gaan doen, wat het kost en wie ervoor betaalt. De begroting van 2025 is momenteel een ontwerpbegroting en moet nog worden vastgesteld door het Algemeen Bestuur.


Jaarstukken 2023

In de jaarstukken leggen we uit wat we afgelopen jaar hebben gedaan. De jaarstukken over 2023 moeten nog worden vastgesteld door het Algemeen Bestuur.


Beleidsplan 2021-2024

In het beleidsplan ‘De kracht van samen, samen voor veilig’ leggen we uit waar we ons de komende jaren op gaan richten. Het zijn de gezamenlijke ambities van de brandweer, politie, geneeskundige hulporganisatie (GHOR) en de zeven gemeenten in de regio.


Regionaal risicoprofiel 2021-2024

Wat zijn de risico's in onze regio? We beschrijven deze risico's in het Regionaal Risicoprofiel Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland. Daarnaast geeft het profiel aan hoe we de risico’s kunnen verminderen en wat we kunnen doen om ons voor te bereiden. Hieronder vind je ons volledige Regionaal Risicoprofiel in uitgeschreven tekst en als infographic. Meer informatie over hoe het Regionaal Risicoprofiel wordt gebruikt vind je hier. 

Samenwerkingsverband tussen gemeenten, brandweer, politie en GHOR.