Ga naar de inhoudGa naar het zoekenGa naar het menu

Proclaimer

Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland verklaart dat de inhoud van haar website op zorgvuldige wijze en naar beste weten is samengesteld. We doen er alles aan om te zorgen dat de informatie duidelijk, actueel en betrouwbaar is. Kom je toch iets tegen wat niet goed of verouderd is? Dan stellen we het op prijs als je dat aan ons laat weten via de contactpagina op onze website.

Onze website bevat ook hyperlinks naar websites van andere organisaties. Dit zijn alleen hyperlinks die betrekking hebben op de onderwerpen van de pagina's op onze website. Als je op een van deze hyperlinks klikt, verlaat je de website van Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland en ben je gebonden aan de gebruiksregels die voor de betreffende website gelden.

Alles wat op deze website staat, is van Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland. Je mag deze informatie gebruiken maar geef dan wel bij ons aan dat je dit gaat doen. Het beeldmateriaal op onze website mag je niet zomaar gebruiken. Dit zijn o.a. logo’s, foto’s en video's. Hiervoor moet je eerst onze toestemming vragen. Ook dit kan via de contactpagina op onze website.

Samenwerkingsverband tussen gemeenten, brandweer, politie en GHOR.